Hitta delar och tillbehör till din BMX-cykel

Har du en BMX-cykel som behöver renoveras? De bakre axelpedalerna kanske du behöver byta ut? Du kanske känner att du har skjutit upp det för länge och nu verkligen måste få tag i nya delar. Men du har inte riktigt råd med de där fina delarna du har kollat in tidigare. Då bör du klicka här och se vilka fina delar du då kommer att kunna köpa. Du kanske till och med kommer att kunna köpa den där lite finare pedalen som du kollat in ett tag nu.

Skydd

Oberoende av typ av cykel är BMX körning aldrig riskfritt. Hjälmskydd är obligatoriskt men det kan vara att föredra att använda smalbensskydd. Om du använder din BMX på rampen, kan du även behöva båda knä- och armskydd.

Tillbehör

Oavsett vilken typ av BMX du har finns det tillbehör för att förbättra din cykels prestanda.

Utöver tillbehör som förbättrar din cykels prestanda finns även tillbehör som piffar upp den lite. Till exempel finns olika pedaler till cykelaxeln i olika färger för att piffa upp din cykel. Men inte bara det, det finns även LED-ljus till cykelhjulen, som ser till att du syns även i mörker, och även dessa finns i olika färger för att liva upp stämningen.